Over Spijkers met Hamers

Over Chantal

Realiseer meer impact met een andere houding, effectief gedrag en pakkende woorden

DIT BEN IK

Over Chantal

HOE IK BEGON

Hi, ik ben Chantal Hamers en ik gun jou meer impact dan nu. Jarenlang was ik amper zichtbaar in mijn werk. Hoefde ook niet als journalist en presentator bij krant, radio en tv: door de juiste vragen, m’n scherp waarnemingsvermogen en oprechte interesse voelden mensen zich snel vertrouwd bij me waardoor ze graag hun verhaal deelden en/of zich geholpen voelden.

DE KERN

Ik heb anderen altijd vol enthousiasme een boost gegeven zodat zij zich goed konden verwoorden en presenteren. Met de opleidingen tot Mastercoach® kreeg ik nóg een fijne toolkit, waarmee ik dankzij mijn open mind en positief kritische vragen pijlsnel tot de kern kom.

YES, YOU CAN

Zo kwam ik ook tot míjn kern… en dat heeft natuurlijk geschuurd. In ‘zeven magere jaren’ heb ik ervaren dat zichtbaarheid, profilering en vooral de overtuigingen die ik over mezelf had, ook mijn eigen valkuil en missie zijn. En gelukkig ook wat het je brengt als je dat inziet en ombuigt. YES, you can!

DE KRACHT VAN SPIJKERS MET HAMERS

Het beste uit een ander halen, zodat je goed uit de verf komt en je authentiek kunt profileren met jouw expertise en meerwaarde. Het is mijn kracht en wat ik het liefste doe. Heel pragmatisch: doen wat werkt voor jou in jouw situatie! Topsporters werken ook op deze manier.

WAT IK JE GUN

Ik gun jou ook deze ‘empowering’. Met een andere houding, effectief gedrag en pakkende woorden krijg je meer impact.

Neem vandaag nog contact met me op

Je verdient het om vlug aan de slag te gaan

Wil je anders communiceren naar je collega’s, manager of klanten? Wil je groeien in je werk of met je bedrijf met meer zelfvertrouwen of een andere overtuiging?

Kies dan voor praktische coaching, een pakkende tekst of een interactieve workshop.

Ben jij toe aan de beste versie van jezelf en je organisatie? Plan dan nu een kort en efficiënt traject. Ik ondersteun je graag, van dromen naar doen.

Persoonlijk

Wat anderen zeggen ...

Uiterst professioneel, duidelijk, doortastend en positief kritisch. Een krachtige ‘objective outsider’ met wie het heel prettig samenwerken is!

Ron Aspers

Meerscholendirecteur

SPOLT

Jouw no-nonsense-aanpak is vaak confronterend, maar heeft me verrijkt en inzichten gegeven die ik nodig heb voor mijn functie.

Chef van Dienst

Fibrant

Chantal prikte al vrij vlot door het muurtje heen, dat ik om mezelf heen trek. Ik moest van alles van mezelf. Wat ik fijn vind aan de werkwijze van Chantal, is dat ík diegene was die aan het woord was en vol verbazing uiteindelijk mijzelf heb verteld dat ik iets wil gaan veranderen aan wie ik ben, wat ik doe, wat ik wil.

Bas Eijssen

Eigenaar

Schinvelderhoeve

Chantal weet in de PR onze ‘tone of voice’ goed te raken. Chantal is accuraat, loyaal, professioneel en met haar is het goed en opbrengstrijk samenwerken.

Thieu Kikken

Bestuursvoorzitter

SOML

Toen wij een pitch moesten houden voor een groot project heeft Chantal ons in een paar uur tijd geholpen om onze pitch te perfectioneren en ons plan waar nodig te herschrijven. Zeer waardevol! En die pitch? Die hebben we daarna gewonnen ook.

Vincent Huibers

Graffiti Agency

Het is nu duidelijk wat mijn valkuilen en overtuigingen zijn, wat mijn focus is en welke kwaliteiten ik onbewust bezit en wat ik eigenlijk meer zou willen doen.

John Peters

fotograaf

Chantals aanpak is positief confronterend. Door inzicht in mijn en andermans denken en doen, zie ik dat ik een keuze heb, waardoor ik beter anticipeer op zaken, meer eigenaarschap vertoon en beter functioneer.

Rob de Ruiter

Fibrant