MAATWERK VOOR TEKST EN GEDRAG

Workshops

HELEMAAL OP MAAT

Beter pitchen, netwerken of profileren?

Interactieve workshops zijn ideaal om collega’s mee te nemen in je missie en visie, waarin iedereen zijn/haar rol gaat nemen. Zonder trucs maar met blijvend resultaat, ongeacht hoe moeilijk de situatie of hoe lastig je collega ook is. We gaan ook in op slachtofferschap versus eigenaarschap.

Pitch perfect beantwoordt de vragen:

  • Hoe kun jij je in je (nieuwe) team profileren met jouw expertise, zodat niemand om jouw meerwaarde heen kan?
  • Hoe zorg je ervoor dat je collega’s en jij elkaar goed weten te vinden en iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt?
  • Hoe maak je zichtbaar wie je bent en wat je goed kunt, ook online?

JOUW SPECIFIEKE DOEL EN DOELGROEP

Workshops

In een interactieve workshop van een uur tot een dagdeel leer je je bedrijf of voorstel pitchen, wat je daarvoor nodig hebt en kies je de juiste woorden en houding.

Ervaar hoe belangrijk netwerken is (ook als je in loondienst werkt), hoe jij beter je rol kunt nemen op je werk op een manier die bij je past of hoe je je in deze dynamische tijd verbindt met anderen in de organisatie en ook met andere doelgroepen.

Thema’s van de workshops

KWALITEIT IN PLAATS VAN BELEMMERING

Iets extra's nodig?

In de workshop Introvert? Zo zet je het in! leer je hoe jij beter je rol kunt nemen op je werk op een manier die bij je past, hoe je anderen kunt meenemen in wat voor jou en je team belangrijk is. Daarbij kijken we ook naar wat je nu belemmert en welke onbewuste kwaliteiten je kunt inzetten voor je volgende stap.

Durf jij de man of vrouw te zijn die op je cv staat en wil je werkelijk iets veranderen?

Neem vandaag nog contact met me op

Je verdient het om vlug aan de slag te gaan