HAMERSTUK

Voorkom een burn out

Stress op het werk groeit: 1,3 miljoen werknemers hebben last van burn-outverschijnselen. Pak het aan met blijvend resultaat!

Een aantal managers/teamleiders dat ik afgelopen jaar heb gecoacht, hebben dat tij weten te keren. Door je te laten ervaren in wat je onbewust denkt en doet, krjig je inzicht in je valkuilen en ontwikkelpunten. Zo herken je je neiging de volgende keer… waardoor je kunt kiezen hoe je reageert.

Het is belangrijk om uitval te voorkomen door eigenaarschap en duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Stimuleer je collega’s (45+) de regie van hun eigen loopbaan (weer) in eigen hand te nemen. Natuurlijk passend bij hun competenties en bij het bedrijf.

Het draait om een positief en persoonlijk ontwikkelplan vol praktische handvatten om vitaal te blijven op het werk. En door op een andere manier naar jezelf en je werk te kijken, krijg je inzichten waardoor je blijvend anders gaat functioneren. Fluitend, inspirerend voor collega’s, verantwoordelijkheid latend waar ‘ie hoort.
Doe wat werkt voor jou in jouw situatie. Ik versterk je graag met een stevige mindset en effectief gedrag. Je kunt niet voorkomen dat het stormt. Maar zet vooral je zeilen op standje ‘wind in de rug’.